Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Tips Kulit Cantik Dalam 1 Minit

by - 4:24:00 PM


tipscantik, tipscantiksemulajadi, tipssihat, tipsihat, tips hilangkan jerawat,  hapuskan jerawat, segarkan kulit, rahsia kulit cantik, rahsia kulit segar, rahsia kulit flawless semula jadi,  tips mekap, tips cantik, tips cantik semula jadi, semula jadi, tips natural make up, tips cantik erra, rahsia cantik artis terbongkar, susuk

Mehh sini nak share tips cantik dengan KUIB AIS. 
Bahan tak mahal pun. Cuma KIUB AIS sahaja ☺
Buat setiap hari. Tak perlu buat lama-lama.
Ambil masa kurang dari 1 mnit sehari pun boleh dapat kulit cantik, segar lagi ☺

Tapi, nak cantik kena rajin 😎😎😎

Caranya mudah sangat. 
Ikut tips bawah ni:

  1.  Letak ais pada sehelai kain/ sapu tangan (untuk korang pegang ais tu) / tapi nak guna pakai    tangan pun boleh je. (Cik Ziyi selalu pakai kain sebab tak tahan sejuk.. hee ~~~)
  2.  Sapu ais pada seluruh muka dengan putaran membulat.
  3.  Tak perlu basuh.
  4.  Lap dengan kain bersih (macam dap2 gitu ^^)
  5.  Boleh apply make up / krim macam biasa.

KHASIAT KIUB AIS:
  • Make up tahan lebih lama
  • Melancarkan aliran darah
  • Pori-pori akan semakin mengecil
  • Mengurangkan radang kulit

Selamat mencuba. SHARE la dengan kawan-kawan kalau rasa info ini berguna ya. 
#tipscantik #tipscantiksemulajadi #tipscikziyi

You May Also Like

0 Cutie Pie