Cellmaxx TIDAK menyembuhkan penyakit !!!

by - 5:21:00 PMCellmaxx™ merupakan produk stemcell pra-campuran ataupun supplement tambahan yang PERTAMA ada kat dunia . Serta dihasilkan dalam bentuk serbuk pra-campuran ekstrak Aphanizomenon flos Aquae (AFA) , Oligosakarida & buah pic .
Setakat ini , belum pernah ada lagi syarikat Bumiputera yang mampu keluarkan produk stemcell yang boleh keluarkan sel induk dewasa sebanyak 3 hingga 4 juta stem sel induk manusia yang baru & aktif hanya selepas makan 1 sachet Cellmaxx.


KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA 
KKM 163 / S / 95 JLD 74

Sedangkan di Negara Eropah , market untuk aspek kesihatan & kecantikan sedang melonjak-lonjak naik lama dahulu . tetapi syukur alhamdulilah , sebab Malaysia kini tidak ketinggalan untuk sama-sama menyertai revolusi stem sel ini.

Cellmaxx mampu diserap oleh tubuh badan manusia sehingga 95% dan mengandungi lebih dari 60 jenis vitamin, mineral, klorofil, asid amino, asid lemak perlu & pelbagai enzim penting yang tidak dapat diperolehi secara menyeluruh dari produk-produk kesihatan lain dipasaran.

*********************************************************Cellmaxx tidak menyembuhkan penyakit !!!


cellmaxx rawat tubuh secara semulajadi, cellmaxx tidak sembuhkan penyakit, cellmaxx dalam akhbar, cellmaxx dalam surat khabar,
Kehebatan Cellmaxx dalam keratan akhbar Seleksi

Tugas Cellmaxx bukan untuk menyembuhkan penyakit TETAPI tugas Cellmaxx hanya untuk mengaktifkan kembali stem sel induk dewasa manusia untuk mengeluarkan 3 hingga 4 juta stem sel badan kita yang baru untuk pulihkan kembali kesihatan kita. Ini bermaksud sel badan kita sendiri yang berfungsi untuk merawat penyakit yang kita alami. Cellmaxx dihasilkan hanya untuk mengaktifkan stem sel induk dewasa kita yang tidak aktif supaya kembali aktif serta dapat menghasilkan stem sel induk yang baru & banyak untuk tumbesaran manusia. 

FAKTA :: Tubuh badan manusia berhenti mengeluarkan stem sel induk dewasa setelah manusia mencapai umur 25 tahun ! 


Kadang-kadang kita tak sedar kita ni ada penyakit kriktikal yang lain, jadi tugas cellmaxx ni untuk merawat dulu bahagian badan kita yang kriktikal. Selain itu, Cellmaxx juga boleh membantu untuk kecantikan luaran kita. Even , kalau sehari kita makan sekotak Cellmaxx dalam  satu hari serta pengambilan ubat doctor, semua itu tak kan memberi apa-apa kesan negative kepada kita sebab cellmaxx BUKAN ubat .
 Untuk maklumat lanjut tentang Cellmaxx , 
boleh hubungi saya atau whatsapp saya di talian 016-2438421 (Farah) 
atau layari facebook kami di Superfood AFA ^^

You May Also Like

3 Cutie Pie