Thursday, September 12, 2019

Sobella Lipmatte Sahabat Sejati


Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon

Korang dah decide warna mana yang korang nak? πŸ˜‹

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon
Code Partner In Crime

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon
Code My Bff

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon
Code Dear Bestie

Ready stock @SOBELLA.ZB | 
WHATSAPP 0132401820❤️

Atau boleh sahaja klik link di bawah untuk terus ke Whatsapp tanpa perlu save no 🌹




Wednesday, September 11, 2019

Sobella Friendship Edition - 3 Warna yang Menggoda


✨ Now releasing Sobella Lipmatte Friendship Edition✨ 

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon
Sobella Lipmatte Code Partner In Crime

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon
Sobella Lipmatte Code Dear Bestie

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon
Sobella Lipmatte Code My Bff

Ramai yang excited dengan edition kali nie sebab kita buat tema yang penuh semangat setia kawan. Sahabat selamanya! So untuk edisi kali nie ada 3 warna yang menggoda untuk korang pakai dengan sahabat korang πŸ”₯ 
🌸MY BFF - Warna nude dan nampak natural dengan bibir.
🌸Partner In Crime - Warna merah cili api nampak hot dan seksi.
🌸Dear Bestie - Warna pink nampak sweet dan kewanitaan gitew. 
Dapatkan semua warna limited edition nie tau!

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon

Guys cuba bagitahu admin. Korang suka Sobella Lipmatte sebab apa?

🌸 Texture soft
🌸 Warna yang cantik
🌸 Tak keringkan bibir
🌸 Sedap pakai
🌸 Setaraf international brand
🌸 Tak melekit

Okay yang mana satu guys? Ke semua? πŸ˜†

Ready stock @SOBELLA.ZB | 
WHATSAPP 0132401820❤️

Atau boleh sahaja klik link di bawah untuk terus ke Whatsapp tanpa perlu save no 🌹





Tuesday, September 10, 2019

Baby Lipmatte The Legendary Raya & Friendship Edition

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon


Partner In Crime, Dear Bestie & My Bff warna lipmatte paling latest sekali. Mesti korang akan pakai warna ni esok kan. Hehe. Tapi kalau ada warna lain share la dengan admin korang pakai warna apa. Mana tahu ada yang pakai warna dulu dulu πŸ™Š❤️



Baby lipmatte hanya available untuk The Legendary Raya & Friendship Edition saja ye. Kalau korang first time nak cuba Sobella Lipmatte nie boleh try yang baby dulu. Baru tahu best ke tak, texture tu korang suka ke tak. Kalau dah jatuh cinta boleh grab yang besar pulak πŸ˜πŸ˜

Ready stock @SOBELLA.ZB | 
WHATSAPP 0132401820❤️

Atau boleh sahaja klik link di bawah untuk terus ke Whatsapp tanpa perlu save no 🌹



Monday, September 9, 2019

Still deciding on which Sobella Lipmate to wear?

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon


Dalam banyak banyak part mekap, mesti korang amik masa paling lama untuk pilih warna lipmatte. Tu laaa banyak sangat koleksi sobella lipmatte sampai tak tahu nak pakai yang mana satu 😝


Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon

Ready stock @SOBELLA.ZB | 
WHATSAPP 0132401820❤️

Atau boleh sahaja klik link di bawah untuk terus ke Whatsapp tanpa perlu save no 🌹










Sunday, September 8, 2019

Sobella Lipmatte Travel Friendly



Hello guys! Look at our sobella baby lipmatte. Sooo cute and tiny. You can keep them in your pocket or handbag’s compartment. The best part is they are travel friendly and convenient to bring anywhere! ✨
Ready stock @SOBELLA.ZB | 
WHATSAPP 0132401820❤️

Atau boleh sahaja klik link di bawah untuk terus ke Whatsapp tanpa perlu save no 🌹




Tutorial Curly Hair Instant!


Teringin nak rambut kerinting tanpa perlu cost $$$$ atau ke salon??

Jom admin share cara paling simple ya amat, korang cuma perlukan 1 headband sahaja & zap zup zap zus ... Siap rambut gelung² ala² primadona πŸ˜‹πŸ˜˜

Which Sobella Friendship Edition Type Are You?

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon

Which type are you? Share with us πŸ˜‹

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon

Kalau korang grab semua code untuk edisi Friendship memang best gila sebab boleh buat macam macam jenis ombre. Sebab ada dua warna yang soft, MY BFF dan DEAR BESTIE. Setiap warna nie kalau mix dengan PARTNER IN CRIME memang lawooo sangat! 😍

Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon

Kalau texture sobella tak best, warna tak onz takkan sampai macam ni sekali sobella lover tanya. Warna lepas pun masih ramai yang mencari tapi rupanya warna baru pun dah ada yang ternanti. Wah! Excited sangat dah tu! Yang mana tengah tunggu warna baru tu sabar dulu tau 😘
Ready stock @SOBELLA.ZB | 
WHATSAPP 0132401820❤️

Atau boleh sahaja klik link di bawah untuk terus ke Whatsapp tanpa perlu save no 🌹


Tekstur Sobella Lipmatte Friendship Edition



Alahaii warna setiap code nie cantik betul. Texture pun nampak besttt. Tu baru tengok. Kalau apply kat bibir korang, memang super duper letops. Cantikkk yang amat! 😍

Berminat jangan tunggu lama2 ! Habis stok nanti menangis uoll πŸ˜† jom ajak kawan, saudara mara & sspa shja yg berminat mehh whatsapp sis πŸŽ‰

Ready stock @SOBELLA.ZB | 
WHATSAPP 0132401820❤️

Atau boleh sahaja klik link di bawah untuk terus ke Whatsapp tanpa perlu save no 🌹

Sobella Friendship Edition


Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon

Guys, semua warna Friendship Edition ni best selling tau. Takde pun yang tak jadi favourite sebab semua warna ni sesuai untuk pakai daily & ada peminat tersendiri. And the best part, edisi kali ni pun ada BABY LIPMATTE jugak 😍❤️

Berminat jangan tunggu lama2 ! Habis stok nanti menangis uoll πŸ˜† jom ajak kawan, saudara mara & sspa shja yg berminat mehh whatsapp sis πŸŽ‰

Ready stock @SOBELLA.ZB
WHATSAPP 0132401820❤️

Atau boleh sahaja klik link di bawah untuk terus ke Whatsapp tanpa perlu save no 🌹



Sobella Lipmatte VS Honey Extract


Rahsia pipi blushing awek korea,  Sobella friendship edition, the legendary raya, wawavengers, sobella rawang, sobella pink rose, sobella brown sugar, sobella just peach, sobella fruit liptint, fruit tint strawberry, fruit tint peach, fruit tint watermelon

SOBELLA LIPMATTE VS HONEY EXTRACT

πŸ”…”Saya pakai Sobella Lipmatte bibir dah tak kering.”
πŸ”…”Saya tak suka pakai matte lipstick tapi dengan Sobella terus saya suka.”
πŸ”…”Kalau bibir pecah dan berkuping terus saya apply Sobella Lipmatte dan kesannya bibir saya rasa smooth.”

Begitulah hebatnya khasiat madu yang ada dalam Sobella Lipmatte. Dari bibir pecah, kering, berkuping dan sebagainya terus hilang bila apply Sobella Lipmatte. So kalau korang jenis bibir kering, try dulu sobella lipmatte. Yang baby pun takpe. Mana tahu okay dengan korang πŸ₯°:)

Tuesday, August 13, 2019

Set Dress Jacket








πŸ‘SET DRESS JACKETπŸ‘
DRESS TALI HALUS
(JAKET RANDOM YE)

RM70
POST RM9 SEM RM13SRWK RM16SS


DRESS SAHAJA RM43
POST RM8SEM RM13SS


JAKET SAHAJA RM45
POST RM9SEM RM16SS


MATERIAL DRESS =COTTON SEJUK
MATERIAL JAKET = DENIM


Ukuran dress fit  XS S M
dada-34"
punggung-40"
labuh-165"


UKURAN JAKET
S  SIZE
BAHU 14"
DADA 36"
LABUH 20" 
πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
M SIZE
BAHU 15
DADA 38"
LABUH 20"
πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
L SIZE
BAHU 15. 5"
DADA 40"
LABUH 22"
πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
XL/2XL SIZE 
BAHU 16"
DADA 42"
LABUH 23"
__
__
__
Jom grab sekarang. Sementara stock & size masih ada πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›
.
.
πŸ‘‰CARA ORDERπŸ‘ˆ
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screenshort gambar.
3. Whatsapp πŸ“² 0 1 3 2 4 0 1 8 2 0
-
-


Sunday, August 11, 2019

Set Blouse Palazo







πŸ‘ STOCK BARU SAMPAI!!! 
Set palazo & seluar bermaterialkan cotton crepe & laici serta FREE SIZE πŸ˜‰

πŸ‘ Didatangkan dengan pilihan warna yang menarik 😘 

HARGA
🌼1 set : RM50
POSTAGE : RM8 SEM / RM12 SS

πŸ’¦ Material : Cotton crepe (baju) & Laici (palazo)
πŸ’¦ SIZE: Free Size

__
Jom grab sekarang. Sementara stock & size masih ada πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›
.
.
πŸ‘‰CARA ORDERπŸ‘ˆ
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screenshort gambar.
3. Whatsapp πŸ“² 0 1 3 2 4 0 1 8 2 0
-
-

Baju Kurung Flora







πŸ‘ STOCK BARU SAMPAI!!! Set kurung bermaterialkan cotton & FREE SIZE πŸ˜‰

πŸ‘ Didatangkan dengan pilihan warna yang menarik😘 

HARGA
🌼1 pcs : RM60
POSTAGE : RM8 SEM / RM14 SS

πŸ’¦ Material : Cotton
πŸ’¦ SIZE: Free Size

__
Jom grab sekarang. Sementara stock & size masih ada πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›
.
.
πŸ‘‰CARA ORDERπŸ‘ˆ
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screenshort gambar.
3. Whatsapp πŸ“² 0 1 3 2 4 0 1 8 2 0
-
-

Blouse Viral




Blouse Viral

RM30
Pos rm8 sm, rm12 ss

Material : laici
Free size

Bahu 16
Dada 38-40
Ketiak 18
Lengan 19
Labuh depan 24
Labuh belakang 28
Jom grab sekarang. Sementara stock & size masih ada πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›
.
.
πŸ‘‰CARA ORDERπŸ‘ˆ
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screenshort gambar.
3. Whatsapp πŸ“² 0 1 3 2 4 0 1 8 2 0
-
-


Jeans Viral


















JEANS VIRAL

RM45 tak termasuk postage
pos rm9 sm, 12ss

Jom grab sekarang. Sementara stock & size masih ada πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›
.
.
πŸ‘‰CARA ORDERπŸ‘ˆ
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screenshort gambar.
3. Whatsapp πŸ“² 0 1 3 2 4 0 1 8 2 0
-
-



Kebarung Najla


baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kebarung najla

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kebarung najla

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kebarung najla

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kebarung najla

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kebarung najla

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kebarung najla

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kebarung najla

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kebarung najla

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kebarung najla

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kebarung najla

😍NEW COLLECTION 😍
πŸ•ŒRAYA AIDIL ADHAπŸ•Œ
🌸KEBARUNG NAJLA🌸

Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan

NAK SIMPLE SIMPLE JE, TAPI NAK CANTIK MANIS, SEMANIS LOLLIPOP GITU🍭🍭🍭...

🌹 Kualiti jahitan yg terbaik & kemas
🌹 pilihan warna2 lembut ...sedap mata memandang
🌹cutting kebarung moden
🌹✅ mudah digosok
🌹✅ sejuk & selesa dipakai
🌹✅baju material pearl skin dan kain material sb line dan kain x jarang
🌹✅Tahan lasak & tak mudah luntur
🌹Kain Duyung memberikan efect slim 
🌹✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌹✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang menawanπŸ’—
🌹✅ Saiz S hingga XXL

3xl Add RM15❗️
4xl Add RM20❗️

Rekaannya cantik dan berkualiti
Jom semua pakat membeli
Pasti berbaloi dan puas hati😍

Kualiti kain bermutu tinggi dan selesa sekali.pasti menjadi pilihan hati
Perlu Cuba dan rasai sendiri πŸ‘

HARGA : RM110sm RM115ss
SILA AMBIL KIRA 10-15% FAKTOR LIGHTING

__
Jom grab sekarang. Sementara stock & size masih ada πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›
.
.
πŸ‘‰CARA ORDERπŸ‘ˆ
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screenshort gambar.
3. Whatsapp πŸ“² 0 1 3 2 4 0 1 8 2 0
-
-


Kurung Pahang Hasha

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kurung pahang hasha

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kurung pahang hasha

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kurung pahang hasha

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kurung pahang hasha

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kurung pahang hasha

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kurung pahang hasha

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kurung pahang hasha

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kurung pahang hasha

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kurung pahang hasha

baju raya 2019, baju raya 2019 murah, baju korea, baju korea murah, blouse plus size, viral, modelling, streetstyle, bazaar paknil, ootd malaysia, kurung pahang hasha

😍NEW COLLECTION 😍
πŸ•ŒRAYA AIDIL ADHAπŸ•Œ
🌸KURUNG PAHANG HASHA🌸

Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war-war kan orang sebelah, family, kekawan

NAK SIMPLE SIMPLE JE, TAPI NAK CANTIK MANIS, SEMANIS LOLLIPOP GITU🍭🍭🍭...

🌹 Kualiti jahitan yg terbaik & kemas
🌹 pilihan warna2 lembut ...sedap mata memandang
🌹cutting KURUNG PAHANG
🌹✅ mudah digosok
🌹✅ sejuk & selesa dipakai
🌹✅baju material pearl skin dan kain material royal silk dan kain x jarang / full getah kain
🌹✅Tahan lasak & tak mudah luntur
🌹Kain susun tepi memberikan efect slim 
🌹✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌹✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang menawanπŸ’—
🌹✅ Saiz S hingga XXL

Rekaannya cantik dan berkualiti
Jom semua pakat membeli
Pasti berbaloi dan puas hati😍

Kualiti kain bermutu tinggi dan selesa sekali.pasti menjadi pilihan hati
Perlu Cuba dan rasai sendiri πŸ‘

HARGA : RM105sm RM110ss
SILA AMBIL KIRA 10-15% FAKTOR LIGHTING

__
Jom grab sekarang. Sementara stock & size masih ada πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›
.
.
πŸ‘‰CARA ORDERπŸ‘ˆ
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screenshort gambar.
3. Whatsapp πŸ“² 0 1 3 2 4 0 1 8 2 0
-
-
http://www.wasap.my/+60132401820/bbnakorder
http://www.wasap.my/+60132401820/bbnakorder
http://www.wasap.my/+60132401820/bbnakorder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...